DE 6 LIVSVANER:

Lifemaster fokus på at skabe nye gode vaner på de vigtigste områder i vores dagligdag.


LIFEMASTER KONCEPTET

Hovedrengøring af sind og krop
v. Helle Feddersen

Siden 1981 har jeg arbejdet med at hjælpe mennesker med at optimere helingsmekanismen i dem selv. Mine erfaringer og viden har jeg sammenfattet i Lifemaster Konceptet. Lifemaster Konceptet består af følgende:


  • Biobalancerende behandlinger
  • Kostvejledning
  • Stræk, afspænding og Chi-Gong (en over 4000 år gammel kinesisk tradition der har til formål at kultivere energisystemet)
  • Bodytoning og gymnastik
  • Gennemgang af kroppens kemiske og fysiologiske reaktioner på kost, motion, tanker og følelser. Viden om energi- og nervesystemet og dermed forståelse for kroppens maksimale helingskapacitet på celleplan.
  • Livsfilosfi.
  • Erfaringer fra 30 års praksis.

Behandlingernes primære formål er at få opløst den tyngde, der har hobet sig op i smertekroppen. Smertekroppen er en ophobning i energifeltet af gammel følelsesmæssig smerte. Efter en behandling vil kroppens celler begynde at hele, og de tilbagevendende symptomer eller kroniske lidelser vil støt og roligt forsvinde, den helende evne kroppen besidder vil blive optimal. – Energien der bruges på fordøjelse minimeres, så der bliver mere energi til heling af ubalancer i kroppen. – Stræk, afspænding og Chi-gong: At strække hjælper kroppen med at frigøre syre fra musklerne. Ved afspænding og chi-gong kommer man i kontakt med sin energistruktur, og tyngde fra sindet bliver opløst. Det er stressreducerende. -Bodytoning og gymnastik: Dels har kroppens muskler og led rigtig godt af at blive brugt regelmæssigt, og dels skal hjerte-kar-systemet holdes aktivt. Sundhed vedligeholdes. I LIfemaster pakken får man viden og erfaring om, hvordan kroppen reagerer på de vaner vi har. Derved motiveres til varige ændringer. Livsfilosofisk visdom opsamlet gennem flere tusinde

 

BIOBALANCERENDE BEHANDLINGER

Hovedrengøring
af sind og krop

Hvordan foregår det?

Du ligger på en briks med al tøjet på. I fællesskab finder vi ud af, hvor de tunge følelser stammer fra. Jeg hjælper dig med at få fat i den enkelte følelse, mærke den og forstærke den. Samtidig berører jeg forskellige punkter og områder på din krop og dermed slipper energien fri, dvs. den bliver opløst og frit flydende igen. Kosten bevirker at det er nemmere at få fat i de tunge følelser, når kroppen er mindre kemisk belastet fra en overbebyrdet fordøjelse. Disse faktorer samlet bevirker, at din krop igen bliver i stand til at hele, når sindet får fred.


Vi har alle potentiale til at hele, når blot sindet får fred, og kroppen ikke overbelastes af stimulanser og tung og forkert sammensat kost. Smertefrit og enkelt og meget virkningsfuldt.

 
 
 
 

HELSE UGER 2018

Hovedrengøring for sind og krop med Lifemaster – konceptet og Helle Feddersen.
Nu 24. sæson
  • Symi-lifemaster-helserejser-kirke
  • kenya-lifemaster-helserejser-strand
1 / 2
 
 
 
 
 

PRISER

Jeg anbefaler at tage to eller tre behandlinger pr. gang med kort hvile mellem hver behandling.
Afbud skal ske senest 24 timer før aftale.
Ellers betales det fulde honorer for de bestilte tider. Sygdom er ingen hindring.